skip to Main Content

Klantenservice gegevens van Kaartenhuis

Klantenservice makkelijk vindbaar

Het is superleuk om zelf kaarten en uitnodigingen te maken voor speciale gelegenheden en die te versturen naar vrienden en familie. Bij het Kaartenhuis kan dat al jaren. Sterker nog: als pionier in de online kaartenwereld zijn ze uitgegroeid van een online platform voor het versturen van e-cards tot een website waarop u uw eigen kaarten ontwerpt voor allerlei gelegenheden. Die kaarten drukken ze voor u in de de door u gewenste aantallen en u krijgt ze netjes thuisbezorgd. En dat ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zoals het een goede webshop betaamt, zit er bij Kaartenhuis ook nog een uitstekende klantenservice achter. Bovendien kunt u de klantenservice van Kaartenhuis online ook nog eens heel goed vinden.

Kaartenhuis staat als een huis

Bij Kaartenhuis hebben ze slim doorgepakt en doorontwikkelt toen de markt voor e-cards snel verzadigde door het grote aantal aanbieders dat zich aandiende in de begintijd. Het werd steeds moeilijker om te vissen in dezelfde vijver. Dus toen het nieuwe en echt leuke van de e-cards minder gewaardeerd werd, heeft kaartenhuis slim bedacht dat het sturen van zelfgemaakte kaarten en uitnodigen een persoonlijker en mooier alternatief was voor de e-card. Zeker met kwalitatief goed drukwerk voor een zeer betaalbare prijs. Wederom een gat in de markt. Want Kaartenhuis staat inmiddels alweer 20 jaar als een huis.

Goede klantenservice onmisbaar

Wat voor vele bedrijven geldt, en zeker voor online winkels, is dat het succes mede afhankelijk is van de kwaliteit van de klantenservice. Daar hoeft u bij kaartenhuis niet aan te twijfelen. Want ook met de vindbaarheid van hun klantenservice zit het wel goed. Op hun website is die prima te vinden.

Klantenservices verenigd

Naast het feit dat de klantenservice van Kaartenhuis prima te vinden is op de eigen website, is hun klantenservice van ook prominent te vinden op een verzamelwebsite als Klantenservice Support, het klantenservice platform waar klantenservices van de meest uiteenlopen bedrijven bij elkaar komen. Dat maakt deze site tot een waardevolle site voor de online shoppers. Een website om zeker aan uw ‘favorieten’ toe te voegen vanwege het gebruiksgemak. U kunt een dergelijke verzamelwebsite zien als een winkelcentrum. U vindt er vele winkels en bedrijven bij elkaar en u heeft eenvoudig toegang tot alle contactgegevens, social media kanalen en de webshops zelf. U kunt Klantenservice Support daarmee zien als uw wegwijzer in uw eigen online winkelcentrum. Het scheelt u een hoop zoekwerk op internet. Handig dus dat ook de contactgegevens van het Kaartenhuis makkelijk vindbaar zijn via deze site.

Back To Top