skip to Main Content

Wat doe ik precies

Wat doe ik precies als visual designer? Als visual designer help ik u met het ontwerpen van een unieke huisstijl, bedrijfslogo en website. Het creƫren van een huisstijl betekent niet dat ik alleen het bedrijfslogo op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes of uw website zet. Het houdt veel meer in. Ik denk na over ieder detail van het design. Denk aan het lettertype, de positionering, afwerking, kleuren, vormen en afbeeldingen. Alles draagt bij aan het imago dat uw bedrijf uitdraagt.

Wat wilt u uitdragen naar uw klanten

Welk imago wilt u uitdragen naar uw klanten? Daar draait het allemaal om. Voordat ik aan de slag ga met het ontwerpen van uw bedrijfslogo, huisstijl en website, ga ik eerst met u om de tafel zitten. In het gesprek vertelt u mij meer over wat u als bedrijf precies wilt uitstralen aan de klant. Wilt u overkomen als een exclusief bedrijf? Of wilt u juist bekend staan als een bedrijf waar iedereen terecht kan? In het gesprek krijg ik een steeds beter beeld van uw bedrijfsimago. Daarnaast kunt u in dit gesprek aan mij kenbaar maken wat uw wensen zijn wat betreft het design. Welke kleuren en vormen ziet u graag terugkomen in het logo? Alles wordt met u overlegd.

Kom meer te weten over mijn aanpak

Na het gesprek met u als klant is het tijd voor mij om aan de slag te gaan met het ontwerpen. Het ontwerpen is een proces waarbij ieder detail uiteindelijk bijdraagt aan een prachtig en uniek geheel. Meer weten over mijn aanpak? Benader mij dan via [email protected].

Back To Top