skip to Main Content

Meer over Annie Creatief

Ik ben Annie, de ondernemer die met Annie Creatief is begonnen. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan bij een designbureau. Hier was ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van huisstijlen en bedrijfslogo’s van voornamelijk MKB bedrijven. De afgelopen jaren merkte ik dat het ontwerpen van een mooie website veel kan bijdragen aan het imago van uw bedrijf. Daarom ben ik uiteindelijk 10 jaar geleden begonnen met Annie Creatief. Met Annie Creatief wilde ik niet alleen de huisstijl en het bedrijfslogo van bedrijven verzorgen, maar ook het design van de bedrijfswebsites ontwikkelen. Inmiddels heb ik al veel bedrijven kunnen helpen met het verwezenlijken van bedrijfsimago dat staat als een huis.

Een uniek design zit hem in de details

Ik heb het altijd fijn gevonden om bedrijven te helpen met mijn creativiteit. Met het ontwerpen van een unieke huisstijl, bijpassend bedrijfslogo en website zorg ik ervoor dat een bedrijf een onuitwisbare indruk achterlaat bij de klant. De kwaliteit van een huisstijl zit hem in de details. Ik sta dan ook bekend om mijn ontwerpen met unieke en bijzondere details die ervoor zorgen dat uw bedrijfsstijl en logo eruit springt.

Benader mij voor meer informatie

Bij mijn werk vind ik het belangrijk dat het ontwerp helemaal wordt zoals de klant wenst. Daarom zorg ik ook voor een nauwe samenwerking met de klant tijdens het ontwerpproces. Zo ontstaat er een resultaat dat helemaal volgens uw wensen is! Benieuwd geworden naar wat ik voor u kan doen? Mail naar [email protected].

Back To Top